Om oss

Forshaga Begravningsbyrå

När en närstående dör står vi inför en plötslig och påtvingad situation. Mitt i sorgen finns också praktiska frågor som ska lösas. Det är här vi kan hjälpa dig.

Forshaga Begravningsbyrå grundades 1986. Vår uppgift är att vägleda dig i en svår stund, och med erfarenhet och kunskap visa vilka möjligheter och alternativ som finns när det kommer till att planera och genomföra en begravning. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården.

I ett personligt möte lyssnar vi till dina önskemål kring val av kista, urna, blommor och musik. Vi har god lokalkännedom när det gäller kyrkor, kapell och andra platser för avsked och minnesstunder. Tillsammans kan vi komma fram till det bästa för just dig och dina närstående.

Vi är medlemmar i SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och har genomgått deras omfattande auktorisationsutbildning. Kunskaperna uppdateras kontinuerligt och du kan alltid känna dig trygg. Vill du ha hjälp med juridiken kring dödsfallet kan vi rekommendera vårt systerföretag Verahill Familjejuridik.
Varmt välkommen till oss.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Barn som håller i handen

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten.

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF