Om oss

Forshaga Begravningsbyrå

När en närstående dör står vi inför en plötslig och påtvingad situation. Mitt i sorgen finns också praktiska frågor som ska lösas. Det är här vi kan hjälpa dig.

Forshaga Begravningsbyrå grundades 1986. Vår uppgift är att vägleda dig i en svår stund, och med erfarenhet och kunskap visa vilka möjligheter och alternativ som finns när det kommer till att planera och genomföra en begravning. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården.

I ett personligt möte lyssnar vi till dina önskemål kring val av kista, urna, blommor och musik. Vi har god lokalkännedom när det gäller kyrkor, kapell och andra platser för avsked och minnesstunder. Tillsammans kan vi komma fram till det bästa för just dig och dina närstående.

Vi är medlemmar i SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och har genomgått deras omfattande auktorisationsutbildning. Kunskaperna uppdateras kontinuerligt och du kan alltid känna dig trygg. Vill du ha hjälp med juridiken kring dödsfallet kan vi rekommendera vårt systerföretag Verahill Familjejuridik.
Varmt välkommen till oss.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF